Nieuw (Outlet) Witgoed

Nieuw (Outlet) Witgoed

Dit zijn nieuwe producten met schoonheidsfoutjes, bijvoorbeeld een krasje of deukje. Voor 23 uur besteld, de volgende werkdag gratis bezorgd. Of bepaal zelf de bezorgdag tot 14 dagen vooruit.

Nieuwe witgoed met lichte cosmetische of verpakkings schade

Wil jij ook goede producten in jouw huis hebben staan, maar wil je voor witgoed geen extreem hoge bedragen betalen? Dan is Outlet witgoed wellicht een goede optie. Deze producten hebben lichte cosmetische schade, maar zijn verder nog altijd van de hoge kwaliteit die je van de merken gewend bent. Wanneer jij dus minder belang hecht aan een kleine kras of een klein deukje in het product en veel belang hecht aan de functionaliteit van het product ben je met Outlet witgoed vele malen goedkoper uit voor dezelfde kwaliteit. Op onze website vind je veel keuze in witgoed en vind je zowel nieuwe als tweedehands producten.

Wat is Outlet witgoed?

Outlet witgoed is een slimme keuze wanneer je goede producten tegen een lage prijs wilt kopen. Deze producten worden niet voor de reguliere prijs verkocht, omdat er cosmetische schade is. Deze schade is vaak heel licht en soms niet eens goed te zien. Toch scheelt dit bij de topmerken tot wel 60% op de adviesprijs, terwijl je dan wel een goed werkend product in huis haalt.

Niet alleen is onze witgoed goedkoper, maar ook behoud je de voordelen van nieuwe apparaten. Wanneer jij bijvoorbeeld tweedehands producten koopt kan het zijn dat een product alsnog sneller kapot gaat dan verwacht en jij dus met hogere kosten komt te zitten. Op ons Outlet witgoed heb je altijd een jaar garantie zodat je zeker weet dat deze risico’s nooit gelopen worden. Kortom koop je met deze producten nieuw witgoed tegen een lage prijs.

Bestellen bij De Witgoed Outlet

Je vindt veel keuze aan witgoed, waaronder tweedehands en Nieuwe Outlet witgoed zoals koelkasten en wasmachines, bij De Witgoed Outlet. Door deze ruime keuze vind je bij ons altijd een product dat volledig aansluit bij jouw wensen en jouw budget. Niet alleen deze grote keuze is een reden om bij ons te bestellen. Ook onze goede service maakt dat veel mensen het fijn vinden om met ons samen een product te kiezen en deze door ons te laten leveren en aansluiten.

Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en service vinden wij erg belangrijk. Daarom kan jij niet alleen terecht in onze webwinkel, waar veel informatie over de producten vermeld staat, maar spreken wij jou ook graag persoonlijk in onze showroom. Onze experts hebben een decennium aan ervaring, expertise en kennis en kunnen dus ook goed adviseren in jouw specifieke situatie.

Neem contact met ons op

De specialisten van De Witgoed Outlet staan voor jou klaar in de showroom in Nieuw-Vennep, om al jouw vragen te beantwoorden en zodat jij de diverse modellen en producten kunt bekijken. Ben jij niet in de gelegenheid om op maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 18.00 onze showroom te bezoeken? Dan helpen wij je natuurlijk ook graag telefonisch via 0252 – 272720 met het antwoord op al je vragen. Zo zorgen wij dat ook jij een keuze kunt maken voor nieuw, tweedehands of nieuwe outlet witgoed dat volledig bij al jouw wensen aansluit.