Combi magnetrons

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Combimagnetrons

Ben je op zoek naar een combimagnetron-aanbieding? Een combimagnetron kopen voor de scherpste prijs doe je bij De Witgoed Outlet! Wij hebben allerlei splinternieuwe modellen van de beste merken. Waarom zijn deze outlet combimagnetrons goedkoop? De enige reden hiervoor is een kleine cosmetische beschadiging, zoals een krasje of deukje. Verder functioneren ze optimaal, daarom worden ze geleverd met een ruime garantie.

Inhoud combimagnetron

Combimagnetrons zijn groter dan gewone magnetrons. Meestal heeft een standaard magnetron een inhoud van 20-30 liter, terwijl de inhoud van een combimagnetron 30 liter tot 45 liter is. Ter illustratie: in een combimagnetron kun je wel een grote schaal lasagne opwarmen, maar in een gewone magnetron niet.

Combimagnetron of magnetron en oven?

Waarom zou je voor twee losse apparaten gaan als een combimagnetron zowel een magnetron als een oven in één is? Dat hangt af van je persoonlijke situatie. Een combimagnetron is een goede keuze als je weinig ruimte hebt, als je nog geen oven hebt, of als je zo weinig mogelijk energie wil verbruiken. Een combimagnetron is namelijk zuiniger dan een losse oven. Als je genoeg ruimte hebt en van plan bent om veel te bakken, of als je al een losse oven of magnetron hebt, is het echter handiger om twee losse apparaten te nemen. Qua bakresultaat is een losse oven namelijk meestal wat beter dan een combimagnetron.

Combi-oven of combimagnetron

Een combi-oven-magnetron is bijna hetzelfde als een combimagnetron. Zoals het woord al zegt ligt de nadruk bij de combi-oven op de ovenfuncties, en bij de combimagnetron op de magnetronfuncties. Zo is een combi-oven meer geschikt voor het bakken van bijvoorbeeld cakes, terwijl een combimagnetron meestal meer verschillende kookprogramma’s heeft. Een ander belangrijk verschil is dat een combi-oven altijd ingebouwd is, terwijl een combimagnetron vrijstaand kan zijn. Als je alleen plek hebt op het aanrecht ga je dus voor een goede combimagnetron aanbieding.