Fornuizen

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sale
  OP=OP
  14% korting
  GORENJE ECS5350WA Keramische fornuis
  Gratis naar boven tillen!
  GORENJE ECS5350WA Keramische fornuis
  • Met 2 jaar garantie
  • Nieuw Outlet (mogelijk krasje, deukje)
  • Maandag gratis bezorgd
  Actuele voorraadstatus:OP=OP
  Speciale prijs € 599,00 adviesprijs € 700,00
per pagina

Fornuizen outlet

Een fornuis kopen is een van de belangrijkste keuzes voor je keuken. Veel mensen gebruiken een fornuis iedere dag, daarom is het goed om te bedenken welk fornuis het beste bij je past. Graag helpen wij je hierin op weg. De Witgoed Outlet heeft een wisselend assortiment fornuizen in verschillende modellen. Bij fornuizen was de standaardbreedte 60 cm, maar steeds vaker is een fornuis 90 cm breed. Al onze outlet modellen zijn splinternieuw en van hoge kwaliteit. Aangezien het fornuizen zijn met lichte schade, zijn ze echter flink afgeprijsd!

Gasfornuis

Het meest bekende model fornuis is het gasfornuis 5 pits of 4 pits, waarbij je je pannen op vuur verwarmt. Populaire merken voor een kookfornuis op gas zijn SMEG en AEG. Voor een gasfornuis heb je een gasaansluiting in je keuken en een stopcontact nodig. Het grote voordeel van een kookfornuis op gas is het gebruiksgemak: de warmte is makkelijk te regelen en staat in direct contact met je pan. Omdat je met gas kookt in plaats van met elektriciteit heb je geen extra kookgroep nodig in de meterkast.

Inductiefornuis

Het meest populaire alternatief voor het fornuis met gas is het fornuis met inductie. Door middel van magneten warmt inductie de bodem van je plan snel op. De kookplaat zelf wordt niet heet, waardoor het niet alleen de energiezuinigste maar ook de veiligste manier van koken is. De plaat is bovendien mooi glad en daardoor makkelijk schoon te maken. Zorg er wel voor dat je pannen hebt die geschikt zijn voor inductie.

Keramisch

Een ander alternatief voor koken op gas is keramisch koken. Een keramisch fornuis is een kookfornuis dat elektrisch werkt, met verwarmingselementen onder de kookplaat. Een keramisch fornuis is goedkoper dan een inductiefornuis, maar warmt langzamer op en koelt langzamer af. Daarnaast wordt het kookoppervlak zelf heet, waardoor het fornuis minder zuinig en veilig is.

Heb je nog vragen over een fornuis kopen? Neem contact op!