Wij zijn geopend! In verband met het coronavirus hebben wij wel maatregelen getroffen. Richtlijnen RIVM

Bezorgen en ophalen

Gratis bezorging in heel Nederland

Als je op werkdagen vóór 23.00 uur bestelt, dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag gratis thuisbezorgd door onze bezorgers. 

Bezorging Waddeneilanden

Indien u op één van de Waddeneilanden woont, wordt uw bestelling bezorgd bij een daarvoor bestemd afhaalpunt bij u in de buurt. LET OP! Het transport bedrijf dat verantwoordelijk is voor deze afhaalpunten rekent daar kosten voor. Deze kosten zijn op eigen rekening. Bestellingen voor deze locaties dienen vooraf betaald te worden.

Zelf een bezorgdag kiezen

Je kunt tijdens het bestelproces zelf een bezorgdag kiezen tot 14 werkdagen vooruit.

Levertijd

Een dag vooraf de geplande levering laten we jou per e-mail tussen 23.00 - 23.59 uur het exacte tijdsblok weten waarop onze bezorgers komen aanbellen. Wilt u voor aankomst gebeld worden bel dan ons op de dag van levering dan zullen wij dat voor u regelen.

Natuurlijk kan er altijd iets mislopen en kunnen de bezorgers verlaat zijn. Gelukkig hebben we ze voorzien van de nodige portie elementaire beleefdheid en zal je altijd op de hoogte worden gehouden. Daar tegenover staat dan weer dat we ook hetzelfde van jou verwachten. 

Gratis bezorging in België (deels vlaanderen, raadpleeg voor meer informatie onze klantenservice)

In het algemeen worden de bestellingen op de opgegeven datum geleverd. Levertijden in Belgie kunnen, vanwege niet 'sluitende' ritten schema's, afwijken van onze reguliere levertijden van 1-5 werkdagen. *ophalen/herroepen/reparaties. Op het moment dat wij je bestelling versturen ontvangt u de avond voor levering een tijdsvak van 3 uurtjes. Indien de indicatie onverhoopt niet schikt vernemen wij dit graag tijdig van u, dit kan telefonisch (0252 27 27 20) of per mail (klantenservice@dewitgoedoutlet.nl)

Niet thuis bij bezorging

Ben jij niet aanwezig wanneer onze bezorgers komen aanbellen in het van te voren aangekondigde tijdsblok, dan nemen we het toestel gewoon terug mee en kan je tegen betaling van de extra bezorgkosten á 40 EUR (België 50 EUR) een nieuwe afspraak maken. Eerlijk is eerlijk, toch? 

Kunnen jullie ook een verhuislift regelen?

Wij kunnen spijtig genoeg geen verhuislift voor je regelen.
Zelf een verhuislift geregeld? Laat dat dan even weten aan onze e-commerce klantendienst (klantenservice@dewitgoedoutlet.nl), zo kunnen onze bezorgers alvast de nodige maatregelen treffen om een en ander soepel te laten verlopen.

Controle toestel bij levering

Op het moment van levering raden we altijd aan om het toestel te controleren op eventuele grote (transport)beschadigingen. Doe je dat niet, dan is het voor ons onmogelijk om te weten of de schade al dan niet tijdens de bezorging ontstond. Vergeet niet dat nieuwe apparaten soms een beetje vochtig kunnen zijn aangezien ze door de fabrikant op hun waterdichtheid worden getest. Twijfel je of het al dan niet gaat om schade? Geef ons een telefoontje of vraag het aan de bezorgers. Maak eventueel een voorbehoud bij het aangeven van de schadevrije regeling.

Oude witgoed en verpakking gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

 • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
 • Zorg dat het apparaat droog is;
 • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
 • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
 • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *

Moeten onze bezorgers jouw oude toestel met de trap naar beneden brengen? Laat dat dan vooraf weten (selecteer: 'Naar boven tillen'). Zo kunnen wij onze planning gericht opstellen en hebben onze bezorgers alle tijd voor een glimlach, en knipoog en bovenal een vriendelijke service.

Is het bovenblad stevig en is er houvast? Check bij een oudere wasmachine of de bovenkant goed vast zit en of deze het gewicht van de wasmachine kan dragen. Is dat niet het geval, dan loop je het risico dat het bovenblad van de wasmachine loslaat tijdens het tillen, door het gewicht van de wasmachine. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren.

Opgelet: volg je bovenstaande richtlijnen niet op, dan kunnen onze bezorgers het oud toestel niet meenemen. Andere klanten wachten vol ongeduld op hun toestel en dus vragen wij een tikkeltje medewerking van jou. De inname van het oude toestel is definitief. 

Indien de bezorgers met een steekkar te werk moeten gaan of naar binnen getild dient te worden, dient u zelf zorg te dragen voor bescherming van uw vloer (door bijvoorbeeld een stucloper te plaatsen)

* Let op! De bezorgers mogen uw oude witgoed weigeren als deze niet voldoet aan de bovenstaande genoemde richtlijnen of als dit onveilig is voor de bezorgers om mee te nemen.  

Omhoog tillen

De volgende producten worden tot en met de vierde etage geleverd:

 • Wasmachines
 • Drogers
 • Vrijstaande vaatwassers
 • Vrijstaande (tafelmodel) koelkasten of vriezers
 • Fornuizen
 • Inbouwapparatuur.

Naar boven en beneden tillen van Amerikaanse koelkasten is niet mogelijk. Houd hier rekening mee.

Let op! Wij rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte waar je product kom te staan. Zorg er voor dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen en andere accessoires (tijdelijk) weg om eventuele beschadigingen te voorkomen. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Hierdoor kunnen onze bezorgers optimaal werken.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare aansluiting aanwezig zijn. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen.

Aansluiten enkelvoudige trekschakelaar

Voor de kleine meerprijs van € 14,- mag je het ons zeker vragen. Selecteer op de productpagina deze extra service.

Aansluiten televisies

De tv wordt geleverd tot en met de gewenste verdieping. Wij installeren of sluiten de televisie niet.