Bezorgen en ophalen

Gratis bezorging in heel Nederland

Als je op werkdagen vóór 23.00 uur bestelt, dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag gratis thuisbezorgd door onze bezorgers. Om praktische redenen is levering op de Waddeneilanden niet mogelijk.

Zelf een bezorgdag kiezen

Je kunt tijdens het bestelproces zelf een bezorgdag kiezen tot 10 werkdagen vooruit.

Levertijd

Een dag vooraf de geplande levering laten we jou per e-mail tussen 23.00 - 23.59 uur het exacte tijdsblok weten waarop onze bezorgers komen aanbellen. Op de bezorgdag krijg je een SMS bericht met de exacte tijdstip, zodra de bezorgers naar je toe rijden. De bezorgers bellen je circa 30 minuten voor aankomst.

Natuurlijk kan er altijd iets mislopen en kunnen de bezorgers verlaat zijn. Gelukkig hebben we ze voorzien van de nodige portie elementaire beleefdheid en zal je altijd op de hoogte worden gehouden. Daar tegenover staat dan weer dat we ook hetzelfde van jou verwachten. Ben jij niet aanwezig wanneer onze bezorgers komen aanbellen, dan nemen we het toestel gewoon terug mee en kan je tegen betaling van de extra bezorgkosten een nieuwe afspraak maken. Eerlijk is eerlijk, toch? 

Kunnen jullie ook een verhuislift regelen?

Wij kunnen spijtig genoeg geen verhuislift voor je regelen.
Zelf een verhuislift geregeld? Laat dat dan even weten aan onze e-commerce klantendienst (klantenservice@dewitgoedoutlet.nl), zo kunnen onze bezorgers alvast de nodige maatregelen treffen om een en ander soepel te laten verlopen.

Controle toestel bij levering

Op het moment van levering raden we altijd aan om het toestel te controleren op eventuele grote (transport)beschadigingen. Doe je dat niet, dan is het voor ons onmogelijk om te weten of de schade al dan niet tijdens de bezorging ontstond. Vergeet niet dat nieuwe apparaten soms een beetje vochtig kunnen zijn aangezien ze door de fabrikant op hun waterdichtheid worden getest. Twijfel je of het al dan niet gaat om schade? Geef ons een telefoontje of vraag het aan de bezorgers. Maak eventueel een voorbehoud bij het aangeven van de schadevrije regeling.

Oude witgoed en verpakking gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.

Moeten onze bezorgers jouw oud toestel met de trap naar beneden brengen? Laat dat dan vooraf weten (selecteer: 'Naar boven tillen'). Zo kunnen wij onze planning gericht opstellen en hebben onze bezorgers alle tijd voor een glimlach, en knipoog en bovenal een vriendelijke service.

Opgelet: volg je bovenstaande richtlijnen niet op, dan kunnen onze bezorgers het oud toestel niet meenemen. Andere klanten wachten vol ongeduld op hun toestel en dus vragen wij een tikkeltje medewerking van jou. De inname van het oude toestel is definitief. 

Omhoog tillen

Omhoog tillen van jouw met  en zonder lift is gratis. De volgende producten worden tot en met de vierde etage en tot achter de eerste privédeur geleverd:

  • Wasmachines
  • Dogers
  • Vrijstaande vaatwassers
  • Vrijstaande (tafelmodel) koelkasten of vriezers
  • Fornuizen
  • Inbouwapparatuur.

Naar boven en beneden tillen van Amerikaanse koelkasten is niet mogelijk. Houd hier rekening mee.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare aansluiting aanwezig zijn. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen.

Aansluiten enkelvoudige trekschakelaar

Voor de kleine meerprijs van € 14,- mag je het ons zeker vragen. Selecteer op de productpagina deze extra service.

Ophalen

Extra korting wanneer je jouw toestel zelf afhaalt

Wil je het product dezelfde dag nog in huis hebben en/of woon je in de buurt? Dan kan je het product ook gewoon bij ons komen afhalen na de bestelling in onze webwinkel. Dit kan van maandag tot zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur. Wij geven 5% korting om kosten en het milieu te besparen.