Barbecue

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sale
  OP=OP
  48% korting
  EL FUEGO AY3000
  EL FUEGO AY3000
  • Met 2 jaar garantie
  • Nieuw Outlet (mogelijk krasje, deukje)
  • Maandag gratis bezorgd
  Actuele voorraadstatus:OP=OP
  Speciale prijs € 1.210,00 adviesprijs € 2.310,00
per pagina

Barbecue

Een gave nieuwe barbecue kopen luidt het begin in van een mooie lente en zomer! Wij hebben fantastische barbecue-aanbiedingen van topmerk gasbarbecues en houtskoolbarbecues tegen lage prijzen. Deze lage prijzen zijn mogelijk doordat dit outlet barbecues zijn: ze hebben een klein krasje of deukje. Maar laten we eerlijk zijn: dat krasje of deukje komt er bij de enthousiaste grillmeister tóch wel in. De onopvallende cosmetische imperfectie doet niets af aan de kwaliteit van deze zware jongens. En: ze worden nog gratis bezorgd ook. Bekijk dus snel ons assortiment barbecues op gas en barbecues op houtskool!

Barbecues gas

Grillen op gas of op kolen? Dat blijft de vraag in barbecuekringen. Er is voor allebei wat te zeggen. Als je niet per sé een fan bent van de typische ‘kooltjes-smaak’ die een barbecue op houtskool creëert, zijn barbecues op gas misschien een betere keuze voor jou. Bijkomend voordeel is dat een gasbarbecue makkelijker en sneller op temperatuur is. We kennen allemaal wel het beeld van kooltjes die hardnekkig weigeren te branden en iemand die er maar paniekerig aanmaakblokjes op blijft gooien, terwijl een tafel vol bezoek hongerig toekijkt of – erger nog- zich al helemaal volpropt met stokbrood. Een barbecue op gas is bovendien beter te reguleren.

Barbecues houtskool

Toch blijft de barbecue op houtskool voorlopig nog favoriet in Nederland. Misschien is dat omdat een houtskoolvuur het echte vakantiegevoel aanwakkert en het een fijn gevoel geeft om erin te porren. Het heeft gewoon iets gezelligs. Sommige foodies zweren daarnaast bij de smaak van op kolen gegrild eten. Met de handige brikettenstarters die er tegenwoordig zijn is een goed houtskoolvuur bovendien een stuk sneller op gang, waardoor je er bijna net zo snel op kunt grillen als bij een barbecue grill op gas. Maar onthoud: of je nu een gas- of kolen-barbecue kopen wil, voor de beste barbecue aanbieding kijk je bij De Witgoed Outlet!