Magnetrons

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sale
  OP=OP
  59% korting
  1cd689da9f16d8068fc4104cddb2b6b5.png
  SIEMENS BF525LMW0, inbouw magnetron (800 watt)
  • Met 2 jaar garantie
  • Nieuw Outlet (mogelijk krasje, deukje)
  • Voor 23.00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd!
  Actuele voorraadstatus:OP=OP
  Speciale prijs € 369,00 adviesprijs € 899,00
per pagina

Magnetrons

Wil je een nieuwe magnetron kopen? Kies dan voor de beste magnetron aanbieding bij De Witgoed Outlet! Wij bieden namelijk gloednieuwe magnetrons goedkoop aan vanwege een kleine onopvallende beschadiging. Dit zijn zogeheten outlet magnetrons. Deze modellen zijn echter nooit gebruikt en van hoge kwaliteit. Een magnetron kopen bij De Witgoed Outlet gaat daarom gepaard met een ruime garantie op het gekochte product. Bovendien komen we de magnetron gratis bezorgen en eventueel naar boven tillen, en ook nemen we je oude exemplaar mee retour als je dat wilt.

Vermogen magnetron

Magnetrons verschillen onderling op een aantal terreinen. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een bepaalde kleur, zoals een magnetron die wit, zwart of zilverkleurig is, maar voor het gebruik is het vermogen van een magnetron belangijker. Een standaard magnetron is 700 - 900 watt. Een krachtige magnetron is 1000 watt, een magnetron van 1200 watt is zeer krachtig. Naarmate een magnetron meer vermogen heeft wordt de aanschafprijs vaak hoger, dus bedenk goed wat je nodig hebt tot je overgaat op een magnetron kopen.

Inhoud magnetron

Een ander aspect is de inhoud van een magnetron. Heb je beperkt de ruimte of en vind je het belangrijk dat een magnetron klein is? Kies dan voor een compacte magnetron van 20 liter, of nog kleiner. Ook als je de magnetron zelden gebruikt kun je een klein exemplaar kopen, zodat deze niet in de weg staat. Als je meer ruimte hebt is een magnetron van 25 of 30 liter handig. Magnetrons van 30 liter en groter zijn vaak combimagnetrons, waarin je bijvoorbeeld ook een pizza kunt bakken.

Energieverbruik magnetron

Het energieverbruik van een magnetron is afhankelijk van het vermogen en het energielabel, al zit er tussen magnetrons niet zo veel verschil in energieverbruik als bij de meeste andere apparaten. Twijfel je of je een losse magnetron en een losse oven neemt of een combimagnetron? Als je nog geen oven hebt en niet van plan bent hem heel vaak te gebruiken, kun je qua energieverbruik het beste voor een combimagnetron gaan. Heb je al een goede oven? Ga dan voor een losse magnetron.