Wasdrogers zwart

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Wasdroger zwart en scherp geprijsd

Een wasdroger in het zwart is een bijzonder design artikel. Bij de meeste mensen staan wasmachine en wasdroger in het washok of in de schuur. Vandaar dat over het algemeen gekozen wordt voor de standaard wasdroger. Wil je je aankoop echter opnemen in een modern zwart interieur – bijvoorbeeld in de keuken of in de badkamer – dan is het fijn dat er ook wasdrogers in het zwart gemaakt worden. De meeste topmerken denken om hun klanten en brengen gekleurde uitvoeringen van hun producten op de markt. Die je vervolgens in onze outlet op de kop tikt voor sterk verlaagde prijzen. Kies voor splinternieuw of tweedehands. Profiteer van ons scherpe aanbod!

Kies jij voor een zwarte wasdroger?

Een wasdroger zwart of wit is handig om in huis te hebben. Zeker in de winter is het zonder zijn hulp een hele toer om je gewassen goed droog te krijgen. Bij De Witgoed Outlet vind je iedere soort wasdroger die je zoekt. Qua techniek zijn er drie soorten wasdroger te onderscheiden: de afvoerdroger voert de vochtige lucht af naar buiten. De warmtepompdroger en de condensdroger vangen het vocht op in een condensbak. Voordeel van deze laatste twee soorten is dat je geen afvoerpijp naar buiten nodig hebt. Je zet hem dus neer waar je maar wilt. Zeker als je voor een wasdroger in het zwart kiest is dat een belangrijk voordeel. De zwarte wasdroger moet zich aanpassen aan je interieur en niet andersom.

 Betaalbare zwarte wasdroger kopen

 Zwarte wasdrogers zijn vaak wat duurder dan hun witte tegenhangers. Dit komt doordat wasdrogers met een zwart design in minder groten getale worden geproduceerd. De productiekosten per apparaat vallen daardoor een stukje hoger uit. Tegenover de hogere aanschafprijs staat natuurlijk wel de bijzondere uitvoering van je wasdroger. Zwart is een kleur die je niet vaak ziet bij wasmachines, koelkasten en vrieskasten. Logisch ook wel, we hebben het niet voor niets over ‘witgoed.’ Er zijn echter designliefhebbers die niet zomaar genoegen nemen met het gewone van de standaard kleur wit. Zij speuren het internet af naar een betaalbare zwarte wasdroger. Bij De Witgoed Outlet ontdek je pas echt wat scherpe prijzen en een ruim assortiment inhouden. Bestel eenvoudig en we staan op de dag die jij uitkiest met een zwarte wasdroger voor je deur.

Zwarte wasdroger vrijstaand of inbouw

Een zwarte wasdroger leent zich uitstekend voor inbouw in een moderne keuken of badkamer. Wij bieden dan ook een scala aan inbouw wasdrogers aan. De breedte van de zwarte wasdroger is hierbij van groot belang. Een wasdroger van 45 cm breed? Of een wasdroger van 50 cm breed? Die 5 cm kan net het verschil maken in een iets kleinere ruimte. Als je naar een zwarte wasdroger zoekt op onze website, tover je met één klik alle specificaties tevoorschijn. Je hebt dan waarschijnlijk al voorgeselecteerd op vulgewicht, kleur of energielabel A+++. Breedte, diepte en hoogte worden altijd duidelijk aangegeven. Kies de passende, zwarte wasdroger uit ons ruime, voordelige assortiment en bespaar flink op de aanschafprijs.