Tafelmodel vrieskasten

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Tafelmodel vrieskasten

Een tafelmodel vrieskast is handig voor kleine tot middelgrote huishoudens: je hebt redelijk wat vriesruimte maar niet de kosten en het ruimtebeslag van een hoge vriezer. Een tafelmodel vrieskast is maximaal 90 centimeter hoog. Hierdoor kun je hem makkelijk plaatsen en heb je er ook nog flink wat opbergruimte boven, bijvoorbeeld voor kasten, planken of kratten. Een groot voordeel van een tafelmodel vrieskast ten opzichte van een vrieskist, is dat de vriesruimte handig is verdeeld over 2, 3 of 4 lades. Zo kun je makkelijk overal bij en houd je overzicht over wat er in je vriezer ligt.

Energieverbruik tafelmodel vrieskast

Tafelmodel vrieskasten zijn er in verschillende energielabels. Hoe hoger het energielabel, hoe minder stroom de vriezer verbruikt. De stappen in energieverbruik tussen de labels zijn vrij groot: een vrieskast A gebruikt bijvoorbeeld maar de helft van de stroom van een vriezer A. Omdat een vriezer voortdurend aanstaat is dit een apparaat dat altijd stroom verbruikt. Daarom bespaar je al snel een hoop energiekosten door een zuiniger model aan te schaffen. Bij De Witgoed Outlet kun je terecht voor vrieskast aanbiedingen van diverse A-merken. De scherpe prijzen zijn te danken aan een kleine esthetische beschadiging, bijvoorbeeld een krasje. De outlet modellen zijn echter nieuw en van gegarandeerde kwaliteit.

Low Frost en No Frost

Heb je ook zo’n hekel aan het ontdooien van je vriezer? Eerst moeten Γ‘lle etenswaren die erin zitten worden opgemaakt, en daarna is het uren wachten tot het aangezette ijs in de vriezer is gesmolten. Een groot voordeel van nieuwe vrieskasten is dat ze steeds vaker uitgerust zijn met een Low Frost of No Frost functie. Deze functie zorgt ervoor dat lucht en vocht uit de vriezer verdwijnen, zodat er amper of geen ijsvorming ontstaat. Hierdoor hoef je de vrieskast zelden (Low Frost) of nooit (No Frost) te ontdooien. Wel zo makkelijk!