Mini vriezers

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Mini vriezers

Een minivriezer is een kleine vriezer van maximaal 94 centimeter hoog. Ideaal als je niet zo veel ruimte hebt omdat je op kamers woont of een kleine keuken hebt, maar toch producten wil kunnen invriezen. Als je hem in een kamer plaatst, kun je er bovendien makkelijk kasten of planken boven hangen, of de vriezer gebruiken als tafel. Zo gaat er weinig ruimte verloren. Ook kun je een minivriezer handig kwijt in de meeste voorraadkasten en trapkasten, als je het apparaat uit het zicht wil hebben.

Wat past er in een mini vriezer?

Wat er precies in een mini vriezer past hangt uiteraard af van de precieze afmetingen en dus het model. Meestal varieert de vriesruimte tussen de 30 en 70 liter. In de meeste minivriezers passen meerdere producten, bijvoorbeeld  een brood, een pizza, een verpakking diepvriesgroente en wat ijsjes en ijsblokjes. De Witgoed Outlet heeft regelmatig verschillende modellen outlet mini vriezers, die afgeprijsd zijn vanwege een klein schoonheidsfoutje. Vaak gaat het om een klein krasje of deukje dat niet erg opvalt. De producten zijn echter gloednieuw en worden met garantie geleverd, zodat je verzekerd bent van een goede en degelijke aankoop.

Voordelen mini vriezer

Een mini vriezer is kleiner dan een gewone vriezer, en neemt daardoor minder plek in beslag. Daardoor past hij in bijna iedere kamer. En hoewel de vriezer klein is, past er toch aardig wat in: voldoende voor menig alleenstaande. Ook op de camping kan een minivriezer aan uitkomst zijn: zo kun je overal genieten van ijsjes en ijsblokjes. Een ander voordeel van het compacte formaat is dat de vriezer relatief weinig energie verbruikt. Dat is extra belangrijk omdat een vriezer continu aanstaat, en dus altijd stroom kost!

Tijd voor een nieuwe vriezer? Bekijk welke modellen we op dit moment in ons assortiment hebben. Iedere vriezer bezorgen wij kosteloos, in heel Nederland!