Vriezers 8 lades

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Vriezer met 8 lades verlaagd in prijs

Zoek je een vriezer met 8 lades? Profiteer van de flinke kortingen die wij kunnen geven op onze vriezers met 8 lades. Het is immers een aankoop die best in de papieren kan lopen. Natuurlijk is het een investering die je in een paar jaar terugverdient. Je kunt groot inkopen. Je bewaart makkelijk maaltijden. Je onafhankelijkheid wordt groter. Maar de eerste besparing steek je in je zak door naar een goede aanbieding te speuren op internet. Dat is het voordeel van de huidige tijd. Je hoeft niet meer een winkel binnen te stappen en klakkeloos aan te nemen wat de verkoper je op de mouw spelt. Door eenvoudig te vergelijken, kun je zelf uitrekenen dat De Witgoed Outlet de allerbeste aanbiedingen heeft. Dat feit gekoppeld aan onze goede service en je kiest een vriezer met 8 lades uit ons ruime assortiment.

Grote vriezer met 8 laden kopen

Vries je veel eten in? Dan kies je voor een grote vriezer met 8 laden. Als we het over groot hebben, bedoelen we een vriezer van 200 liter of meer. Een vriezer met laden biedt veel overzicht. Een lade voor vlees, een lade voor maaltijden, een lade voor ijsjes et cetera. Met labels maak je het voor alle huisgenoten makkelijk. Stapels pizza’s kun je kwijt, ijs, vlees, groente, diepvriesmaaltijden, noem maar op. Een grote vriezer met 8 lades is de perfecte aanvulling op de koelkast en je keukenkasten. Je hebt altijd eten in huis!

Vriezer no frost aanbieding

Een no frost vriezer is een zegen als je niet van extra werk houdt. Door een no frost vriezer te kiezen, bespaar je jezelf de moeite van het periodiek ontdooien. Een vriezer met no-frost technologie voorkomt ijsafzetting in het vriesgedeelte. Het is een speciale techniek die zorgt dat het vocht afgezogen wordt. Het hele jaar laat je dus je vriezer met 8 lades aanstaan zonder hem van tijd tot tijd uit te hoeven ruimen. Vriezer no frost aanbiedingen zorgen ervoor dat je waar krijgt voor je geld. Het bedrag dat je overhoudt door een van onze - in prijs verlaagde - modellen te bestellen, besteedt je aan extra comfort en gemak. Energieklasse A slimme gadgets, no frost of low frost.

Vriezer 8 lades: inhoud 210 liter

Een vriezer van 8 lades heeft een inhoud van meer dan 210 liter. Bedenk je eens wat je daar allemaal in kwijt kunt! Hij neemt natuurlijk ook wat ruimte in. Waar wil jij hem neerzetten? Een vriezer van 70 cm breed komt vaak in de schuur of garage terecht. Het geluidsniveau speelt in dat geval geen voorname rol. Wel is de klimaatklasse een issue. Hij moet immers goed geïsoleerd zijn als de omgevingskou tot ruim onder de kamertemperatuur zakt. Deze essentiële zaken vind je terug in de uitgebreide specificaties. Ter controle raadpleeg je na bezorging het aluminium label waar ook alles op staat.