Vriezers 3 lades

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Vriezer met 3 lades voor verlaagde prijs

Je wilt een vriezer met 3 lades kopen. In jouw situatie heeft een groter model of een vrieskist geen meerwaarde. Een vriezer met drie lades wordt ook wel ‘tafelmodel’ genoemd. Door zijn geringe hoogte kun je hem makkelijk ergens kwijt. Een vriezer van 50 cm past ook makkelijk in een nis of in een hoekje in de schuur. Je bewaart er een paar diepvriespizza’s in, wat vlees, ijsblokjes en waterijsjes voor de kids. Het voordeel van een kleine vriezer met 3 lades is dat je geen vriesvak in de koelkast hoeft te hebben. Met een vriezer van 82 liter heb je genoeg ruimte om essentiële etenswaren op te slaan. Als je een keer geen zin hebt om te koken, trek je de vriezer met 3 lades open. Bij De Witgoed Outlet koop je vriezers met 3 lades voor sterk verlaagde prijzen.

Tafelmodel vriezer met 3 lades

Een tafelmodel vriezer met 3 lades is onmisbaar als je koelkast geen vriesgedeelte heeft. Het is heel lastig als je niets kunt invriezen. En dan hoef je niet alleen aan ijsblokjes of Cornetto’s te denken. Als je eens wat te veel hebt gekookt, is het makkelijk om het kliekje te kunnen bewaren. Er komt een dag dat je alleen thuis bent en geen zin hebt om te koken. Een tafelmodel neemt weinig ruimte in. Een vriezer van 50 cm breed kun je in het kleinste hoekje kwijt. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Zeker niet als je onze aanbiedingen bekijkt.

Hoeveel liter is vriezer met 3 lades?

Een vriezer van 3 lades heeft nog altijd een behoorlijke inhoud. Meestal gaat het om een vriezer van 82 liter of een vriezer van 85 liter. Dat is waar je aan moet denken. De vriezer is 50 cm breed in de meeste gevallen. En omdat het om een tafelmodel gaat, kun je er vanuit gaan dat de vriezer 85 cm hoog is. Om zeker van je zaak te zijn is het raadzaam om de specificaties erop na te kijken. Deze worden getoond na doorklikken op de afbeelding van het artikel. Soms is de vriezer maar 70 cm hoog en iets breder dan 50 cm. Dat verschilt per model. Dat verschil lijkt misschien peanuts, maar het kan bij het passen en meten in huis soms net het probleem zijn.

Vriezer met 3 lades buiten of binnen?

Bij de keuze van je vriezer met 3 lades houd je er rekening mee waar hij komt te staan. Het geluidsniveau van een vriezer met lades kan namelijk nogal verschillen. Komt hij op een plek te staan waar je geen last van het geluid hebt, zoals de schuur? Dan hoef je niet perse een geruisloos model te nemen. Van wat gezoem of gebrom heb je dan toch geen last. Maar als je in de keuken graag een vriezer met 3 lades wilt installeren, dan speelt het geluidsniveau wel degelijk een rol. Als je last hebt van een luidruchtige diepvries kan het overigens schelen wanneer je hem waterpas zet door aan de verstelvoetjes te draaien.