Wat houden onze productcondities eigenlijk in?

Vind je een klein krasje of deukje aan de buitenkant niet zo'n afknapper? Vind je de kwaliteit van het product belangrijker? Dan staat wellicht jouw droomproduct in onze collectie. Door deze onschuldige imperfecties zijn de prijzen van de apparaten veel lager. Onze klanten zijn uiterst tevreden over de uitstekende kwaliteit en de budgetvriendelijke prijzen. Dat is extra fijn voor jouw portemonnee ;)

Onze apparaten zijn technisch 100% in orde. In onze webshop werken we met verkorte productconditie benamingen. Hieronder een duidelijke beschrijving per productconditie.

Nieuw (14 dagen) 
Mogelijke gebruiksporen

Dit zijn nieuwe producten die door een klant om verschillende redenen binnen 14 dagen zijn geretourneerd. Bijvoorbeeld omdat het product toch niet bij de inrichting past. Deze kunnen lichte gebruikssporen bevatten. Wij geven 2 jaar garantie op alle apparaten met deze productconditie.

Nieuw (Schademodel)

Zichtbare cosmetische schade

Nieuwe producten met duidelijke zichtbare cosmetische schade. Bij deze producten plaatsen we product specifieke foto's, gemaakt door een medewerker in ons magazijn. Hierop is de schade duidelijk gefotografeerd. Wij geven 2 jaar garantie op alle apparaten met deze productconditie.

Nieuw (Outlet) 
Lichte cosmetische schade


Nieuwe producten met mogelijke cosmetische schade. Denk hierbij aan een krasje en/of deukje. Veelal niet storend of duidelijk zichtbaar. Wij geven 2 jaar garantie op alle apparaten met deze productconditie.

Tweedehands
Zichtbare gebruikssporen

Producten die gebruikt zijn door de klant en omgeruild bij aanschaf van een nieuw apparaat. Deze bevatten doorgaans cosmetische schade, maar worden volledig gereviseerd, gereinigd en getest. Dit zijn producten die een tweede kans verdienen bij de volgende trotse en milieuvriendelijke eigenaar. Wij geven 1 jaar garantie op alle apparaten met deze productconditie.

Nieuw
Dit is een spiksplinternieuw product

Af en toe hebben we leuke aanbiedingen van partijen die we rechtstreeks van de fabrikant kopen en tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Dit zijn volledig nieuwe producten in originele verpakking rechtstreeks van de fabrikant. Hier zit de standaard fabrieksgarantie op.