Televisie 58 inch

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

58 inch TV bestellen

Op zoek naar een voordelige 58 inch TV? Dan ben je op de juiste pagina beland! De Witgoed Outlet biedt namelijk producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. 58 inch televisies zijn gemiddelde tot grote toestellen, die je helemaal op laten gaan in je programma, serie, film of game. Ze zijn bovendien vrijwel allemaal smart, zodat je kunt genieten van streamingdiensten en handige apps. Kies nu de 58 inch TV die bij je past!

58 inch TV aanbieding

De mooiste 58 inch TV aanbiedingen staan hier voor je klaar. Hoe we dat doen? Nou, we kopen TV’s in waarvan de dozen open zijn geweest, of die dienst hebben gedaan als showmodel. Ze zijn feitelijk dus niet nieuw, maar zijn eigenlijk nooit echt gebruikt. Ze worden niet voor niets geleverd met een zeer ruime garantietermijn. Als je voor onze aanbiedingen gaat, geniet je dus van topkwaliteit voor de beste prijs!

58 inch TV afmetingen

De schermdiagonaal is de maat die gebruikt wordt om het formaat van televisies aan te duiden. Dit is de afstand van de linker onderhoek tot de rechter bovenhoek, en wordt bijna altijd uitgedrukt in inch. Een 58 inch TV heeft dus een schermdiagonaal van 58 inch, oftewel 147 cm. Gemiddeld zijn deze toestellen 128 cm breed en 72 cm hoog. De ideale kijkafstand is 3,5 meter. Hierdoor is het een prima keuze voor gemiddelde tot grotere huiskamers. Met deze maat televisie geniet je van de kleinste details, zonder dat het te overweldigend wordt.

Ontdek de opties: 58 inch 4k TV’s, 8k TV’s en meer...

Als je het ideale beeldformaat van je televisie hebt bepaald, zijn er nog heel wat knopen door te hakken. Denk bijvoorbeeld goed na over de beeldkwaliteit, ook wel de resolutie genoemd. Hoe hoger het aantal pixels dat een toestel heeft, hoe gedetailleerder en scherper het beeld. 58 inch 4k TV’s met zo’n 8 miljoen pixels zijn momenteel de standaard. Voor echte liefhebbers zijn er ook 8k TV’s verkrijgbaar, die weer vier keer zo veel pixels hebben als de 4k modellen. Ook de technologieën waarmee het beeld gegenereerd wordt, is een overweging. LED-TV’s waarbij het beeld tot stand komt door achtergrondverlichting, was lang de best verkochte variant. Inmiddels zijn ook OLED en QLED TV’s die werken met zelfoplichtende pixels erg geliefd. Maar wat je uiteindelijk ook kiest: al onze 58 inch televisies zijn van gerenommeerde merken als Sony, Samsung, LG en Panasonic. Dit betekent dat je altijd geniet van een schitterend beeld en betrouwbare kwaliteit!