Televisie 49 inch

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

49 inch TV bestellen

Wil je een voordelige 49 inch TV bestellen? Bij De Witgoed Outlet vind je altijd de scherpste aanbiedingen! 49 inch televisies hebben een gemiddelde schermgrootte, en zijn dus een prima keuze voor de meeste woonkamers. Vrijwel alle toestellen op deze pagina zijn smart TV’s die dankzij de laatste technologieën een haarscherp beeld leveren. Hierdoor kun je optimaal genieten van je film, programma of serie, zonder dat een detail je ontgaat!

49 inch TV aanbieding

De Witgoed Outlet heeft altijd voordelige 49 inch TV aanbiedingen. Ons geheim is dat we TV’s inkopen waarvan de dozen geopend zijn geweest, of die gebruikt zijn als showmodel. Ze zijn dus niet helemaal nieuw, maar ook weer wel. Daarom worden ze ook geleverd met een zeer ruime garantietermijn. Vertrouw dus op de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

49 inch TV afmetingen

Bij de afmetingen van TV’s is de schermdiagonaal bepalend. Hiermee wordt de afstand van de linker onderhoek tot de rechter bovenhoek bedoeld. Bijna altijd wordt deze uitgedrukt in inch. Bij een 49 inch televisie is de schermdiagonaal dus 49 inch, oftewel 125 cm. De gemiddelde hoogte van deze toestellen is 64 cm, de gemiddelde breedte 110 cm. Zoek je een TV van ongeveer 120 breed, dan is een 49 inch TV dus een optie, maar kun je ook gaan voor een 55 inch TV (gemiddeld 123 cm breed). De ideale kijkafstand voor deze toestellen is 300 cm, wat ze geschikt maakt voor kleinere tot gemiddelde woonkamers.

Ontdek de opties: 49 inch 4k TV

Als je er eenmaal uit bent welk schermformaat je televisie moet hebben, moet je nog een aantal keuzes maken. Bijvoorbeeld over de resolutie. Hierbij geldt: hoe hoger het aantal pixels, hoe gedetailleerder het beeld. Momenteel zijn 49 inch 4k TV’s de standaard. Deze toestellen hebben zo’n 8,3 miljoen pixels, meer dan genoeg dus voor een haarscherp beeld. Maar als je echt veeleisend bent, kun je natuurlijk ook voor een 8k 49 inch TV gaan. Deze resolutie heeft nog eens vier keer meer pixels. Verder zul je moeten kijken naar termen als LED, OLED en QLED. LED is een technologie die gebruik maakt van achtergrondverlichting, OLED en QLED werken als het ware met oplichtende pixels. Maar waar je keuze uiteindelijk ook op valt: al onze 49 inch televisies zijn gefabriceerd door bekende en vertrouwde merken als LG, Sony, Samsung en Panasonic. Een geweldige kijkervaring is dus gegarandeerd!