Amerikaanse koelkast wit

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Amerikaanse koelkast wit kopen

De mooiste Amerikaanse koelkast in het wit koop je hier voor de beste prijs. Wij hebben een ruim aanbod witte Amerikaanse koelkasten, waarin je er zeker één vindt die aan je wensen voldoet. Amerikaanse koelkasten zijn sterk in opkomst, omdat ze veel koelruimte en een robuuste aanblik bieden. In een witte uitvoering hebben deze koelkasten een klassieke en smetteloze uitstraling, die in iedere keuken past. Bestel nu!

Amerikaanse koelkast wit aanbieding

Je vraagt je misschien af hoe het kan dat De Witgoed Outlet altijd zulke mooie Amerikaanse koelkast wit aanbiedingen heeft. Nou, dat komt doordat wij outlet modellen verkopen. De ijskasten zijn bijvoorbeeld uit de verpakking geweest, of zijn gebruikt als demomodel. Ze kunnen daardoor niet meer als nieuw verkocht worden, terwijl ze eigenlijk nooit gebruikt zijn. Met een outlet koelkast bespaar je al snel honderden euro’s. Er kan weliswaar een krasje of deukje in zitten, maar technisch zijn de apparaten 100% in orde. Er zit niet voor niets een gewone, ruime garantie op. Bekijk dus snel het assortiment en bestel je witte Amerikaanse koelkast in de aanbieding. Goedkoper ga je ze namelijk niet tegenkomen!

Wat voor witte amerikaanse koelkast kopen?

Wanneer je besloten hebt je keuken te verfraaien met een witte Amerikaanse koelkast, heb je nog een aantal knopen door te hakken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de typisch Amerikaanse side-by-side koelkast, waarbij het koel- en vriesgedeelte naast elkaar zitten, maar ook voor een model waarbij deze gedeeltes boven elkaar zijn geplaatst. Een andere overweging is de maat. Amerikaanse koelkasten zijn sowieso groot, maar jij bepaalt of je voor large of extra large gaat. In de breedte zijn de apparaten ongeveer 70 tot 95 cm. Iets anders waar je over na moet denken is het energielabel. Deze ijskasten waren lang berucht vanwege hun hoge verbruik, maar inmiddels zijn er ook Amerikaanse koelkasten in het wit met A+++ en A++ labels. Tot slot moet je bedenken over welke extra functies je koeler moet beschikken. Wil je een witte Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine, wijnkoeler of waterreservoir, of wil je het allemaal? Jij bepaalt!

Welk merk witte Amerikaanse koelkast kopen?

Onze Amerikaanse koelkasten in het wit zijn allemaal van topmerken. Het ene merk is weliswaar wat bekender dan het andere, maar de kwaliteit van al onze merken is uitstekend. De Amerikaanse koelkasten in het wit van bekende fabrikanten als Samsung, LG en Siemens zijn erg goed, en zijn niet voor niets mateloos populair. De witte koelers van minder bekende merken als Beko en Haier zijn echter een prima, voordelig alternatief. Maar welk apparaat je ook kiest, als je koopt bij De Witgoed Outlet kies je voor kwaliteit!