Wasmachines - 1100 rpm - A++ Zeer laag verbruik

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Waarom kiezen voor een wasmachine met lichte cosmetische schade?

Ben je op zoek naar een goede wasmachine, maar wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is een nieuwe wasmachine met lichte (verpakkings) schade dé optie voor jou. De Witgoed Outlet heeft verschillende soorten outlet wasmachines in het assortiment opgenomen, waardoor er vast wel eentje tussen zit die aan al jouw wensen voldoet.

Wat is een outlet wasmachine?

Met een outlet wasmachine wordt een wasmachine bedoeld dat geen a-keus meer mag worden genoemd. Een outlet wasmachine is een machine dat bijvoorbeeld:

  • Als showmodel is gebruikt;
  • Uit de verpakking is gehaald en weer retour gestuurd;
  • Een schoonheidsfoutje of een lichte beschadiging bevat;
  • Overjarig is;
  • Van een restpartij afkomstig is.

Witgoedartikelen die aan 1 of meerdere van bovenstaande punten voldoen, mogen niet meer als a-keus worden verkocht. Echter is er technisch niets mis met deze apparaten en zit er vaak ook nog op elk apparaat een volledige garantie.

Waarom kiezen voor een outlet wasmachine?

Doordat een outlet wasmachine niet meer als een a-keus mag worden verkocht, zijn dit soort wasmachines een stuk voordeliger geprijsd. Het kan je wel tientallen tot honderden euro’s besparen om een wasmachine b-keus aan te schaffen. Natuurlijk dien je hierbij het wel voor lief te nemen dat uw net aangekochte wasmachine een schoonheidsfoutje kan bevatten of als showmodel is gebruikt, enzovoorts. Echter zegt dat alles niets over de kwaliteit van de machine. Je kunt er, net zoals bij een a-keus model, nog jarenlang plezier van hebben. En gaat de machine toch binnen de garantieperiode kapot? Dan kun je altijd op jouw garantie terugvallen. Het is dus ontzettend slim om voor een wasmachine met lichte schade te kiezen!

Bekijk het aanbod van wasmachines op De Witgoed Outlet!

Wanneer je hebt besloten om een wasmachine aan te schaffen, is het erg begrijpelijk dat je dit wel bij een goede en betrouwbare partij wilt doen. Bekijk daarom eens het assortiment aan wasmachines op de webshop van De Witgoed Outlet! Wij verkopen al ruim 10 jaar lang verschillende outlet witgoedartikelen zoals wasmachines (Voorlader wasmachines, bovenlader wasmachines), wasdrogers en koelkasten. Dankzij onze jarenlange ervaring, uitstekende service én tevreden klanten weet je bij ons zeker dat je een machine zult aanschaffen.