Televisie 8k

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

8k TV kopen

De mooiste 8k TV’s koop je bij De Witgoed Outlet. Met een 8k UHD televisie ben je klaar voor de toekomst en worden zelfs beelden van lage kwaliteit beter. Televisies in deze resolutie zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, zodat je er altijd wel eentje vindt die in je woonkamer past. Zo kun je genieten van de kleinste details van je favoriete programma, serie, film of game. Selecteer dus snel de juiste 8k TV voor jou!

8k TV aanbieding

Op deze pagina staan altijd de best 8k TV aanbiedingen voor je klaar. Dit komt doordat wij TV’s inkopen waarvan de doos geopend is geweest, of die hebben gefungeerd als showmodel. Hierdoor kunnen ze niet meer als nieuw worden verkocht, hoewel ze hoogstens in de winkel zijn aangesloten. Dit scheelt al snel honderden euro’s ten opzichte van de nieuwprijs. Omdat ze feitelijk nog gewoon nieuw zijn, zit er een normale garantietermijn op. Deze bedraagt ten minste 24 maanden. Dus ben je op zoek naar een 8k TV van topkwaliteit voor een scherpe prijs, dan zijn onze 8k TV aanbiedingen echt iets voor jou!

Wat is 8k en UHD?

De term 8k verwijst naar de resolutie, oftewel het aantal pixels dat kan worden weergegeven. Een 8k TV heeft 7,680 x 4,320 pixels, oftewel ruim 33 miljoen beeldpunten. Dit zijn er vier keer zo veel als een 4k TV, en zestien keer zo veel als een gewone Full-HD TV! Hoewel de meeste films, series en programma’s nog niet in deze resolutie zijn geproduceerd, is een 8k TV toch een uitstekende aankoop. Het is namelijk de resolutie van de toekomst. Daarnaast wordt huidige content in lagere kwaliteit opgeschaald tot de best mogelijke kwaliteit. Dit betekent dat je altijd geniet van haarscherp beeld en geen detail hoeft te missen!

Welke 8k TV kopen?

Is je keuze eenmaal op een 8k TV gevallen, dan zul je nog een aantal knopen moeten doorhakken. De belangrijkste is waarschijnlijk het formaat. 8k is in veel populaire schermformaten verkrijgbaar, maar de details komen het best tot hun recht op wat grotere schermen, zoals 65 inch en 75 inch. Vaak maken 8k TV’s gebruik van de nieuwste beeldschermtechnieken, zoals, OLED en QLED. Hier komt simpel gezegd geen achtergrondverlichting aan te pas, maar werkt met pixels die zelf oplichten. Dit maakt 8k QLED en 8k OLED TV’s dunner, waardoor ze in elk interieur passen. Maar welk 8k toestel je ook neemt, met vertrouwde merken als Sony, , LG, Panasonic en Samsung ben je altijd verzekerd van topkwaliteit!