Mini koelkasten

Alle producten in deze categorie zijn al uitverkocht!

Minikoelkasten

Wil je een minikoelkast kopen? Dat is een uitstekend idee als je weinig ruimte hebt, of een extra koelkastje zoekt voor op zolder, in de garage, op kantoor, of in de woonkamer. Een minikoelkast - ook wel barkoelkast genoemd - is een handig extra koelkastje voor bijvoorbeeld fris, wijn of bier. Zo heb je altijd wat te drinken bij de hand en hoef je niet naar de keuken als je een film aan het kijken bent! Een minikoelkast koop je voordelig bij De Witgoed Outlet, doordat wij modellen met een klein krasje of deukje verkopen. De koelkasten zijn echter gloednieuw en koelen als de beste. Daarom geven wij maar liefst 12 maanden garantie op onze outletmodellen.

Waarom een minikoelkast kopen?

Een klein koelkastje heeft veel voordelen. Een minikoelkast is goedkoop, compact, en verbruikt niet veel energie. Hij past op allerlei plaatsen, zoals onder het bureau, tussen de bank en een kast, of in een tuinhuisje. Je kunt hem makkelijk verplaatsen, zodat je hem snel tevoorschijn kunt toveren voor een feestje als je extra bier of fris koud moet zetten. Ook kun je hem makkelijk ergens mee naar toe nemen, bijvoorbeeld als je gaat kamperen. Wat ook een groot voordeel is, is dat een minikoelkast door zijn compacte formaat erg zuinig qua energieverbruik is. Daarom is een minikoelkast een voordeligere en milieuvriendelijkere keus dan een extra koelkast van standaard formaat, waar sommige mensen voor kiezen.

Soorten minikoelkast

Minikoelkasten zijn er in verschillende formaten en kleuren. Sommige minikoelkasten hebben een glazen deur, zodat je precies kunt zien wat er in je koelkastje zit. Ben je op zoek naar een minikoelkast met vriesvak? Die zijn er niet veel, en bovendien is de vriescapaciteit vaak erg beperkt. Ons assortiment minikoelkasten wisselt regelmatig, kijk welke modellen we op het moment in de aanbieding hebben.